SizeZero

Wat is SizeZero?

Heb jij last van hardnekkig vet dat ondanks het vele sporten toch maar niet weg gaat? Last van een vetrandje over je broek? Last van putjes in je billen en benen? Dan is Size Zero voor jou de oplossing. Size Zero betekent afslanken met een van de meest effectieve apparaten van dit moment. 

Size Zero zorgt door middel van elektrostimulatie en lichaamseigen trillingen dat jouw spieren sterker worden, je diepere vetcellen verdwijnen en je strakker in je vel komt te zitten. 

We starten altijd met een kennismakingsbehandeling. Wij beginnen met een BIA-test. Dan meten wij het vet en vocht gehalte in het lichaam, en aan de hand van de test maakt de easy shape trainer een passend behandelplan per klant. 

 Wij hebben twee verschillende soorten easy shape trainers. De body en de laser. Het verschil tussen deze twee is, dat de laser met infrarood werkt en net wat dieper op de vetcellen inwerkt. Deze raden wij aan voor de mensen met wat meer overgewicht. 

Hetzelfde Easy Shape Trainer apparaat dat het lichaam slanker en strakker maakt, is ook toepasbaar als Facial. De hardnekkige onderkin, gezwollen wangen en onderkin worden aangepakt dankzij de zogeheten Face Pillow. Na een aantal pijnloze behandelingen is er een opmerkelijk verschil zichtbaar in de structuur van de huid.

foto5

Wil jij starten met SizeZero?

Je kunt bij SIzeZero kiezen voor een abonnementsvorm van 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden, maar ook een tienrittenkaart is mogelijk. De rittenkaart kan worden betaald in 3 termijnen. Het abonnement word maandelijks afgeschreven.

Samen met jou bekijken wij graag of Size Zero ook iets voor jou is.
Neem dus vooral contact met ons op voor het plannen van een
kennismakingsbehandeling

Krijg een indruk van SizeZero

Algemene Voorwaarden SizeZero

Scroll to Top