Wat houd PS. food & lifestyle in?

Je goed voelen’, volop energie hebben en blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is. Als coach kunnen wij je daarbij helpen en zijn dat duwtje in de rug als je het nodig hebt. Op bewezen resultaat, op gemak en op jouw manier. 

Samen gaan we aan de slag zodat jij je beter voelt, tevreden met je lichaam bent en trots bent op jezelf. Met PS. food & lifestyle zorgen wij ervoor dat jij weer grip krijgt op jouw gezonde levensstijl. Het PS. food & lifestyle program volg je onder onze persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl. Elke week bespreken we uitgebreid de vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de fases van het programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt. 

Jouw dag- en weekmenu wordt aangepast op jouw wensen en behoeften. Maar gemiddeld zijn er 6 eetmomenten per dag. Hiervan zijn 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. In de eerste fase maak je bij de meeste eetmomenten gebruik van de producten van PS. food & lifestyle. De lunch en het diner worden onder andere aangevuld met groenten, vlees/vis/ vegetarisch. De producten van PS. food & lifestyle kun je vergelijken met gangbare voedingsmiddelen, zoals muesli, crackers, rijst, pasta en diverse snacks. Je gaat hiermee niet minder eten, maar ánders. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en deel je jouw dag naar wens in. Afslanken hoeft dus geen straf te zijn. De eiwitrijke en koolhydraatarme eetmomenten zorgen voor verlies van vetmassa en behoud van spiermassa. Je stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je het jojo-effect. 

Wekelijks kom je op consult om jouw resultaten te bespreken, leren wij je wat een gezonde levensstijl precies inhoudt en geven wij je handige tips. Na het bereiken van jouw gewenste gewicht blijf je onder onze persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

IMG_6824

Afspraak maken?

Ik vind het leuk om mensen te helpen bij hun afslank traject en heb een tevreden gevoel wanneer mensen hun doelen hebben behaald.

Melissa Dech

Hoe gaat PS. food & lifestyle in zijn werk?

We beginnen met een uitgebreide intake. In dit vrijblijvende gesprek leren wij elkaar
kennen en bespreken we jouw wensen en doelen. Zodra je begint met het PS. programma, start je met het PS. food & lifestyle starterspakket. Dit is een allesomvattend pakket voor de eerste week. Je kunt denken aan producten, een kookboek en allerlei brochures die jou tijdens de eerste week op weg helpen. 

Wekelijks zien wij elkaar op consult en neem jij de producten mee naar huis die je lekker
vindt. Tijdens deze wekelijkse consulten evalueren wij de opgestelde doelen en word je
gewogen met een weegschaal die je lichaamssamenstelling meet.

Het gemiddelde gewichtsverlies in de eerste fase is zo’n 1 – 2 kilo per week. Afhankelijk
van je geslacht, leeftijd, lengte en bijvoorbeeld dieetverleden en medicatie. Samen kijken we naar de positieve veranderingen die je al hebt gemaakt. Daarnaast worden eventuele struikelblokken besproken en hoe je deze kunt oplossen.

Middels onze app staan we altijd met elkaar in contact, kun je je eigen weekmenu
generen, producten bestellen en jouw eigen behandelplan volgen. Uiteraard kun je daar ook eventuele vragen stellen. 

In de volgende fases bouw je de PS. food & lifestyle producten af en eet je weer meer producten uit de supermarkt. Maar PS. food & lifestyle biedt ook een productlijn speciaal bedoeld voor gewichtsbehoud. Reguliere producten die je nog jarenlang naar wens kunt gebruiken. Hierbij kun je denken aan muesli’s, pasta’s, wraps en tussendoortjes voor onderweg. Je leert in deze fase hoe je het best jouw voedingspatroon kunt inrichten om je bereikte gewicht vast te houden.

De voordelen van PS. food & lifestyle

  • Een persoonlijk stappenplan
  • Gepersonaliseerde weekmenu’s
  • Begeleiding van ons als gecertificeerd PS. food & lifestyle coach
  • Eiwitrijke, koolhydraatarme producten
  • Behoud van je spiermassa
  • Geen jojo effect
  • Echte gedragsverandering voor een blijvende gezonde levensstijl

Afslanken doen we samen !

aboutus2

Wil jij ook starten met PS. food & lifestyle?

Wat kost het PS. food & life style programma?

De kosten van het PS. food & lifestyle program zijn per persoon verschillend en afhankelijk van je gewenste doel. 

Als je overweegt om te starten maken we een vrijblijvende afspraak. Deze afspraak neemt ongeveer 20-30 minuten in beslag, maar indien je meteen begint verlengen we de tijd tot ongeveer een uur. Een product of eetmoment kost ca. € 2,70. Gemiddeld nemen cliënten in de eerste fase vijf producten per dag. Heb je vijf producten per dag nodig dan ben je €13,50 per dag en ongeveer € 90,- per week kwijt in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. Daarnaast is de begeleiding en de consulten hierbij inbegrepen. Zodra je gewenste gewicht is bereikt nemen de producten per dag af, maar blijft de begeleiding bestaan.


Wil jij weten hoe een traject met PS. food & lifestyle er voor jou persoonlijk uit zal zien?
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek !

aboutus2

Koolhydraatarme recepten

Klik op één van onderstaande recepten om het recept te bekijken

Krijg een indruk van PS. food & lifestyle.

Scroll to Top