Hyperpulse

Ontharen zonder pijn

De Hyperpulse machine is voorzien van een zeer geavanceerde gepatenteerde koelunit, die zorgt voor optimaal comfort. Wanneer de pulsen worden gegenereerd, warmt de laserkop niet op en voelt men een rustgevend koel en verdovend effect op het behandelgebied. Daardoor wordt de epidermis (de buitenste huidlaag) nauwelijks belast.

Ook voor blond haar en een gebruinde huid

De Advanced Light Technology van de Leonardo Hyperpulse, in combinatie met speciaal ontwikkelde filters, maakt het mogelijk om ook lichtere haren en een gebruinde huid te behandelen, omdat de methode niet alleen gebaseerd is op de donkere haarmelanine, maar ook de eiwitten in de stamcellen van de haarwortels elimineert. Ontharen met de Hyperpulse kan dus het hele jaar door.

Ontharing van het hele lichaam in 18 minuten

Leonardo Hyperpulse is een innovatie onder de laserapparaten. Wat de Leonardo Hyperpulse onderscheidt van andere laserontharingsmachines is de hoge energie. Dit is de enige lasermachine ter wereld die 5 pulsen per seconde produceert met een gecombineerde energie van 200 Joule. Vergeleken met andere apparatuur is de efficiëntie van deze technologie 5 keer hoger. Meerdere passages zijn niet nodig, omdat de energie die aan de weefsels wordt geleverd de haren bij de eerste passage effectief zal beschadigen en verwijderen.

Bij de behandeling worden de haarzakjes snel en voorzichtig verwijderd door middel van een enkele beweging One Glide. De energie wordt geleidelijk afgegeven in de follikels (haarzakjes) en de huid wordt zachtjes verwarmd. Als de haarzakjes zijn opgewarmd tot de klinisch vereiste temperatuur, worden ze vernietigd en komt de haargroei niet meer terug.

Laserontharing

Laserontharing is een effectief alternatief voor alle andere ontharingsmethoden. Er zijn veel manieren waarop u uw huid glad kunt maken, maar de meeste werken slechts tijdelijk. Afhankelijk van de methode komen de haren na 1 dag tot meerdere weken terug. Vaak wordt de huid rood of geïrriteerd na ontharing. Andere veel voorkomende problemen zijn ingegroeide haren en ontstekingen. Bovendien zijn de beschikbare methoden om lichaamshaar voor een lange tijd kwijt te raken, zoals waxen of epileren, behoorlijk pijnlijk. Daarom kiezen veel voor laserontharing, waardoor ongewenste haren permanent worden verwijderd. Ontharen is niet alleen het domein van vrouwen. Steeds meer mannen besluiten om, zowel hygiënische als om esthetische redenen, haar op geselecteerde lichaamsdelen te verwijderen.

Prijzen laseren Hyperpulse

Onze huidbehandelingen

 

ROSACEA EN COUPEROSE BEHANDELING 

Couperose zijn kleine, zichtbare met bloed gevulde capillairen net onder het huidoppervlak. Dit zijn aders die de eigenschappen van contractering opnieuw verloren hebben. Dus zetten ze via de huid uit op een manier die duidelijk zichtbaar is, als een enkele ader, of eenvoudigweg als roodheid van de huid. De belangrijkste oorzaken van couperose zijn genetica, zwakte van het bindweefsel, zwangerschap, hormonen, toenemende leeftijd of te veel zon

Couperose moet niet worden verward met spataderen. Deze kunnen niet met Hyperpulse worden behandeld! 

Rosacea begint eerst met vlekkerige roodheid op het gezicht die zich vanaf de zijkant van de wangen uitstrekt naar de neus, en het voorhoofd en de kin. Later worden puskopjes, bultjes en zwellingen gevolgd door vochtretentie. Er zijn perioden van uitbarstingen en remissie, en hoewel er geen bekende permanente genezing is, kan de aandoening zeker worden ingeperkt en beheerst worden door onze getrainde klinische therapeuten. 

De Hyperpulse gebruikt meerdere golflengten van licht om de verwijde bloedvaten te behandelen op de aangetaste delen van het gezicht. In feite absorbeert datgene wat de Rosacea in de eerste plaats veroorzaakthet licht dat erop wordt uitgezonden om vervolgens de deeltjes te vernietigen die roodheid in het gezicht vertonen. De oppervlakkige aderen worden verwarmd en kunnen lichter worden van kleur, waardoor de roodheid van de huid verdwijnt. 

 

PIGMENTATIE HYPERPULSE 

Oppervlakkige pigmentstoornissen worden veroorzaakt door ontelbare factoren zoals zon, genetica of hormoonfluctuaties, huidletsel of ziektes. Van alle factoren veroorzaakt de zon de meeste schade. Deze oppervlakkige zonnevlekken kunnen cosmetisch worden behandeld. 

Zeg vaarwel tegen verkleuring en verwelkom een vlekkeloze huid met snelle en eenvoudige huidpigmentatiebehandelingen. Niets maakt u beter dan uw sproeten, zonnevlekken, huidverkleuringen en ouderdomsvlekken te zien verdwijnen, waardoor u er frisser en jonger uitziet! 

Wat gaat er mis? Stress, omgevingsinvloeden en genetische aanleg beïnvloeden het uiterlijk van onze huid, vooral het gezicht. Het geheim van een jonge huid is elasticiteit. Als een rubberen band begeleidt het elk van onze bewegingen en keert het altijd terug naar zijn oorspronkelijke staat. Maar al op 30-jarige leeftijd neemt de huidspanning langzaam af als gevolg van de afbraak van de collageenstructuur. Het resultaat: de huid ziet er moe en slap uit. 

Nu kunt u genieten van een jongere, mooier ogende huid, vol gezondheid, vitaliteit en vrij van pigmentvlekken met een eenvoudige, veilige huidbehandeling, zonder chirurgie, zonder vreemde stoffen in de huid te brengen, zonder bijwerkingen, zonder allergieën.

 

ACNE 

U hebt alle informatie bekeken en elk tijdschriftartikel gelezen dat u maar kunt vinden, en nog steeds kunt u geen effectieve acne-behandeling vinden die werkt. Of misschien hebt u een oplossing gevonden, alleen om u te realiseren dat het na een tijdje niet meer werkte. De lijst met acne-vormen is lang, de lijst met behandelingen met medicijnen en cosmetica lijkt oneindig — helaas ook de bijwerkingen. 

Veel behandelingen falen vaak of zijn tijdelijk. Wij beschikken over de nieuwste technologieën en geavanceerde behandelingsoplossingen voor het op maat maken van een speciaal voor uw ontworpen acne-programma waarvan we weten dat u de resultaten zult waarderen. 

 

Prijzen Huidverjonging

B01DE984-88B2-4B99-8D0D-BFB9683A3521
Scroll to Top